Det vi gør

Vi er et professionielt elektriker firma som arbejder med alle opgaver indenfor El & Teknik

Vi udfører alle typer el opgaver, lige fra ophængning af lamper til større renoveringer eller nybyg. Vi elsker glade og tilfredse kunder og derfor er god service og håndværk en selvfølge for os. Vi glæder os til at servicere dig.

Vi har over 16 års erfaring
  • Aut. el-installatør
  • Rådgivning
  • Døgnvagt
  • 100% kvalitet
0+

Glade kunder

0+

medarbejdere

Hej 🙋🏻‍♂️
Mit navn er Rune Reimund, det er mig der ejer virksomheden.
Jeg blev udlært som elektriker i 2009, derefter arbejdede jeg som elektriker svend frem til 2017, hvor jeg læste videre til Aut. El installatør.
 
I 2020 valgte jeg at forfølge min drøm om at blive selvstændig og at have en El installations forretning.
Det vil være mig i får fat i, når i ringer på hovednummeret. I vil møde mig i forbindelse med fx. Besigtigelse af en opgave eller hvis der skal gives et tilbud, samtidig hjælper jeg også vores stærke team i marken så meget som muligt, så der vil i også møde mig.
Her ser du Rasmus som er vores nyeste tilkommende dygtige svend, mange af jer har nok set ham og haft fornøjelsen af at møde ham. Rasmus har en god erfaring i rygsækken og vil supplere vores stærke serviceteam.
 

Her ser du Sebastian som er vores dygtige lærling, mange af jer har nok set ham og haft fornøjelsen af at møde ham. Sebastian supplere mellem service og projekt så vi kan give ham så mange gode kompentencer som muligt.

Tekst er under udarbejdelse

0+

Meter ledning trukket

0+

Lamper monteret

0+

Projekter udført

0+

Glade kunder